BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 6, 2013

PART 3

And aku join jugak lawatan BADAR pi Selangor ( Darul Quran, i-city, Istana Lama n Sunway Piramid ) ... \ ( ^ o ^ ) /




FIRST DAY OF ARRIVAL... ( Darul Quran )

Lake view of Darul Quran



Ahli Majlis tertinggi BADAR ( Girls )


Free style !


Terjumpa senior SMKAS di sana... :3


                                                        Pak tam bersama Apat

                                                           



Perpustakaan Darul Quran


Menunggu sebelum Taklimat bermula...


Say Cheese ......


Ustaz sangat santai di situ ya....


SELAMAT DATANG ke DARUL QURAN.. :)


Sedikit Cenderamata..


Minum Pagi ... WEEEHUUU


our TEA LADY.....


Rileks bro...


ada orang tengah tgok resipi ka tu ?


Nyum Nyum


Nak jugak makan kat bawah... 


NEXT TO : Istana (Lama) Negara















i-City here we go !







THE NEXT DAY : Skating at SUNWAY PYRAMID


MB kat escalator pun jadi.. :D


GADIS-GADIS ayu....


Woi awat xbukak lagi nihhhhh...


Ni yang first kami nampak !!!!


Beratoq.... hang nak main x ?


Chah aku nak jatuh !!


hihihi 


Yoon dah PRO !


Berhati-hati...


Tak tih tak tih


Ha... kan dah jatuh...


Bangun daripada kejatuhan... !


wehuuuuu... 


APAT pun dah PRO


COMEL x kak TON ?


ustaz plak Jatuh.. :3


Hang pakai skirt ?


SEMUA dah PRO kecuali AKU... =='


Last skali kami pi Perak , rumah kebajikan di bawah seliaan ustaz KAZIM ELIAS.. tapi time tu camera aku dah xdak battery... So, faham-faham ja ahhh..